Arvokamaa -musikaali

ARVOKAMAA – Musikaali kiusaamista vastaan

Tuusulassa Kellokosken koululla esitetään 3.-4.5.2023 ARVOKAMAA-musikaali. Idean alkuunpanija on muusikko-säveltäjä Hanni Autere, joka työryhmineen tuottaa projektin yhteistyössä Kellokosken koulun kanssa.

Oppilaitten kirjoittama tarina käsittelee kiusaamista, ja siinä kuuluu vahvasti nuorten ääni. Musikaalin keskiössä ovat kiusaamisen lisäksi ystävyys ja ihmisenä kasvaminen. Tapahtumat sijoittuvat enimmäkseen kouluun, mutta myös päähenkilön kotiin, josta paljastuu yksi syy kiusaamiseen.

Nimirooleissa ja bändissä esiintyvät koululaiset, mutta musisoimassa on myös aikuisia harrastajia ja ammattilaisia. Esiintyjiä on Tuusulan, Järvenpään ja Mäntsälän alueelta, ikähaarukka ekaluokkalaisesta eläkeikäiseen.

ARVOKAMAA on Hanni Autereen säveltämä, ja sen on ohjannut Kirsi Jokela. He ovat myös viimeistelleet oppilaitten ideoiman käsikirjoituksen.

”Nyt ollaan jännän äärellä! Sekä näyttelijät että tekijät ovat toteuttamassa ensimmäistä kertaa tällaista projektia. Matkan varrella on opittu valtavasti, ja intoa piisaa sekä esiintyjillä että ohjaajilla. Esityksestä jää taatusti vahva tunnejälki, ja tämä on kaikille mukana olijoille varmasti ikimuistoinen seikkailu itsensä voittamisessa ja uuden oppimisessa”, hehkuttaa Hanni Autere.

Esitykset ovat 3.-4.5. klo 18 Kellokosken koululla, os. Koulutie 7. Kesto n. 100 min sis. väliajan. Ikäsuositus 10-vuotiaasta ylöspäin. 

Onko sinulla kampanjakoodi tai sarjalippu?

Voit syöttää alla olevaan kenttään koodin lunastaaksesi sarjalipun tai kampanjakoodin.

TuoteHintaMäärä
8,00 €
16,00 €
26,00 €